MIRCAN distribuirà els Analitzadors de Laboratori de DYNISCO

29 maig 2017

Amb data Juny del 2017, el reconegut fabricant de sensors de pressió DYNISCO ha nomenat a la firma MIRCAN 1979, com a nou distribuïdor a la península ibèrica dels analitzadors reològics i equips de laboratori, com indexadors de fluxe i reòmetres capil.lars.
MIRCAN ja era el distribuïdor a la península dels sensors de pressió i temperatura i els respectius instruments DYNISCO, des de l’any 2011.

Amb aquest nou nomenament, DYNISCO espera reforçar la seva presència al mercat ibèric dels seus equips de laboratori, en especial als indexadors de fluxe i reòmetres capil.lars, i confia obtindre els mateixos bons resultats que MIRCAN ha obtingut amb la distribució de sensors de pressió per a plàstics fosos.

DYNISCO, és el proveïdor líder en solucions precises, robustes i fiables, per al control i mesura de pressió i temperatura, en processos d’extrusió de plàstics. Els sensors de pressió i equips d’assaig de laboratori, es dissenyen, construeixen i monten per experts enginyers amb una àmplia experiència en el sector, i ofereixen una llarga vida útil gràcies a una extensa xarxa de servei d’assistència tècnica post-venda amb seus productives als Estats Units, Malaisia i Xina. La xarxa de vendes de DYNISCO a Europa i Orient Pròxim, s’organitza a través del centre de distribució ubicat a Heilbronn, Alemania. Per a més informació, el convidem a visitar www.dynisco.com.

30_349_524_lmi_0630_349_524_lcr_display_02