Nou Canviador de Filtres MAAG

26 setembre 2016

MAAG presenta el canviador de filtres més compacte del mercat

Oberglatt, Suissa, Setembre de 2016 – El nou canviador de filtres MAAG incorpora un nou sistema patentat que permet una superfície de filtració de fins a 4.4 vegades la superfície de filtració d’un canviador de filtres convencional amb filtres circulars. En el nou filtre CSC-R i CSC-RS, els filtres son rectangulars i s’instal.len sobre de plats trencadors arquejats, el que permet reduir el tamany de l’equip i mantenir la superfície de filtració anterior o bé instal.lar teles metàl.liques més fines i poder baixar el micratge de filtració.

El nou equip es presentarà a l’estand de MAAG a la propera fira K a Düsseldorf, Pavelló 9 Stand A04, junt amb la nova generació (X6) de bombes d’engranatges per extrusió i polímers.

e-csc-r