Nova generació de bombes MAAG

27 maig 2016

Portem la Tecnologia de Bombes d’Engranatges a un nivell superior

Oberglatt, Suissa, Maig de 2016 –Cap altra generació de bombes d’engranatges havia estat mai tant eficient com la nova generació de bombes MAAG, la generació 6. Gràcies a una important millora del rendiment volumètric, la nova generació pot treballar a unes velocitats de rotació més baixes, i menors nivells de cisallament i temperatura, amb la conseqüent reducció del temps de residència. Això permet una important millora de la productivitat, qualitat del polímer i allargar la vida útil de la bomba, alhora que permet la reducció del consum energètic en més d’un 10%.

Els avantatges d’una millor geometria de la bomba, ara més compacte, han estat benvinguts pels fabricants de linies d’extrusió petites i compactes, doncs els requisits d’espai per la seva instal.lació són menors que en les generacions anteriors de bombes.

Gràcies a la millora en la capacitats de pressió, ara es poden utilitzar filtres més fins aigües avall, opció especialment interessant per fabricants de compostos i masterbatch. No cal dir que una millor eficiència volumètrica ofereix unes menors pulsacions de pressió i per tant, permet una millora de la qualitat dels productes fabricats.

La nova generació també està disponible en cossos amb formats anteriors, per tal de minimitzar els costos d’instal.lació en cas de substitució de bombes d’anteriors generacions.

Alaaddin Aydin, el Director Operatiu del negoci d’extrusió de MAAG, afegeix: “La nova generació de bombes Maag, amplia el rang de treball dels nostres clients. La nova bomba pot treballar a una velocitat superior sense increments de temperatura addicionals, gràcies a la important millora del rendiment volumètric. Addicionament, la capacitat de generar pressió també augmenta, inclús a baixes velocitats, el que amplia la finestra de producció mínima i màxima. Això permet als nostres clients ajustar la producció en funció de les necessitats de cada moment. La generació 6 de les bombes Extrex® és realment un nova generació de bombes i serà sense cap mena de dubte, el nou referent en el mercat”.

A Generation 6